Vízkorlátozás február 4-én és 5-én

A DRV közleménye:
2020. február 04-én és 5-én, kedden és szerdán az ivóvízhálózaton fejlesztési munkák keretein belül, vezetékszakasz összekötést végzünk. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül.

Munkavégzésünk a vasútállomástól - Adony irányában lévő területet érinti. Az érintett területen tartályos ivóvíz kiszállítás lesz biztosítva. A tartályos ivóvíz igényt a DRV INFO vonalon kérjük bejelenteni!

A munkavégzésünk alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá, illetve levegőssé válhat. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek és szerelvények fejlesztése, karbantartása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul. Részvénytársaságunk közzéteszi a fenti hirdetést a honlapján és a megyei hírlapban.

További információ, illetve a tartályautó helyszínre rendelése a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.